1958-ban születtem Kiskunfélegyházán. A helyi zenei általános iskolába jártam. Nyolcadikos koromig kórustag is voltam, emellett három évig jártam zongoraórára. Ez utóbbi eredményeképp mind a mai meg tudom különböztetni a fehér billentyűket a fehérektől. Bár gyerekként szerettem a klasszikus zenét is - Mozart d-moll zongoraversenyét, Fischer Annie előadásában rongyosra hallgattuk a testvéreimmel - de igazán az akkoriban születő új zenék hoztak lázba. 10-11 éves koromra már „eldőlt”, hogy a gitár lesz a hangszerem.

Az első gitár 15 éves koromban „érkezett a családba”. Zeneiskolai múltamnak hála, autodidaktaként tanultam, próbáltam hallás után lejátszani a dalokat. Elsősorban rock-rajongó voltam, de ekkoriban két olyan magyar LP is megjelent, ami jelentős hatással volt zenei gondolkodásomra: a Sebő együttes és a Kaláka együttes bemutatkozó lemezei. Ez a két nagyszerű lemez megnyitott számomra egy utat az akusztikus zenék irányába. A Kaláka-lemez inspirációjára, mint annyian, én is rávetettem magam a zenészek elől riadtan menekülő versekre. Később saját szövegű dalokat kezdtem írni.

1982 óta élek Budapesten. A nyolcvanas években inkább csak magamnak, hobbiból zenéltem. Közben természetesen ismerkedtem más hangszerekkel is (mandolin, koboz stb. ). A kilencvenes években közeli kapcsolatba kerültem az ír-skót zenével. Több, ír zenét játszó zenekarban is játszottam ill. játszom (Greenfields, Gábos Barna Trió, Írka-fÍrka, Éirí, GráDics). A balkáni ill. mediterrán zenékkel közelebbi kapcsolatba a török zenét játszó Arasinda és a görög zenét játszó, sajnos rövid életű Evros zenekarban kerültem. A Nevetek zenekarhoz 2020-ban csatlakoztam gitárosként.